Learnit

Learnit verzorgt maatwerktrainingen in het hele land. De dichtstbijzijnde locatie in de buurt van Helmond is Eindhoven. Het Learnit-team van 30 hoogopgeleide docenten werkt vol enthousiasme aan trainingen die zoveel mogelijk zijn afgestemd op de unieke leerdoelen, ervaringen en het kennisniveau van de deelnemers. Hierdoor staat Learnit garant voor optimale resultaten. De expertise van Learnit loopt uiteen van computerskills tot communicatieve vaardigheden.

Top 3 cursussen van 2010


Communicatie/Management

Commercieel
Communicatieve vaardigheden
HRM/Personeel en Arbeid

Leiderschap & Management

Persoonlijke Effectiviteit

Projectmanagement

Trainen als beroep


IT

Internet

.Net
Client-Side Scripting

Dreamweaver

Flash

Joomla

Marketing en E-commerce

Overig

Photoshop

Server-Side Scripting

Webdesign/ontwikkeling

XML

 

Leveranciers

Adobe
Apple

AutoDesk

Microsoft technische trainingen

.NET Framework - Visual Studio Biztalk Server
Exchange server

MS Project
MS System Center Configuration

MS Systems Management Server
MS Win. Small Business Server

SharePoint Server
SQL server 2005
SQL server 2008

Virtualisatie

Windows 7

Windows server 2003

Windows server 2008

Windows XP en Vista

MS Office

Access
Excel

msproject

Outlook

powerpoint

Visio

Word

Opleidingstrajecten

CAD Tekenaar
Citrix

CIW

CompTIA Certifications
I-Tracks

Printgrafisch

Illustrator
Indesign
Overig

Photoshop QuarkXPress

Programmeertalen

.NET Framework
ASP.NET/XML.NET

ASP/PHP/JSP
C/C++

Java/JavaBeans
Javascript

Ruby/Python

Scripting

SQL

Visual Basic Applications (VBA)

Visual basic.net

Visual C#/C++

Visual Studio 2005

Visual Studio 2008

Visual studio.net
XML/XSL/XHTML

Systeem & netwerk trainingen

Citrix
Linux

Oracle

Security

SMS/MOM/ISA/MIIS

Virtualisatie
VMware


Dichtstbijzijnde locatie in de buurt van Helmond van Learnit

Eindhoven Fellenoord

Adres: Fellenoord 130, 5611 ZB Eindhoven

Regus is gevestigd in het eerste gebouw op de vierde verdieping. Meld uzelf via de intercom aan de linkerkant van de deur.

Parkeren

De parkeerkosten zijn voor eigen rekening

Openbaar vervoer

Als u met het openbaar vervoer reist neemt u de trein richting Station Eindhoven. U verlaat het Station aan de Noordzijde (Busstation, Beursgebouw). Uit de stationshal komend, linksaf richting het Beursgebouw, rechtdoor, na de derde tunnel linksaf.

Per auto

Vanuit Amsterdam's Hertogenbosch / Best (A2) / Breda / Tilburg (A58)
Volg Eindhoven Centrum
Bij de T-splitsing rechts richting Centrum (John F. Kennedylaan)
Aan het einde van deze weg bij de T-splitsing rechts richting Centrum (Fellenoord)
Na het eerste verkeerslicht sorteert u linfsaf voor zodat u bij het 2e verkeerslichts linksaf slaat (Boschdijktunnel). Bij de 2e verkeerslichten rechts voorsorteren.
Na 100m, nog voor de spoorlijn, slaat u rechtsaf naar Parkeergarage 't Eindje
Na 25m treft u rechts de parkeergarage aan, meldt u zich via de intercom. Regus is gevestigd in het eerste gebouw gezien vanaf de weg op de vierde verdieping.

 

Eindhoven Kerstrooslaan

Adres: Kerstrooslaan 4, 5644 EA Eindhoven

Parkeren

Compu’Train bevindt zich nu direct aan de rechterzijde. Op de hoek bij de verkeerslichten van de Leenderweg en de Kerstrooslaan. LET OP: de Kerstrooslaan is maar circa 50 meter lang en gaat over in het Kerstroosplein. 25 meter voorbij de poort links is een parkeerplaats waar u de auto gratis kunt parkeren. Ook meteen voorbij de poort links en rechts aan het Kerstroosplein is voldoende parkeergelegenheid. Parkeert u lierver niet binnen de poort van de school zelf. Deze parkeerplaatsen zijn alleen voor kortdurend parkeren. ’s Avonds kunt u wel op de binnenplaats van de school parkeren.

Openbaar vervoer

Indien u met de trein bent gekomen neemt u vanuit het station buslijn 7 richting Kunstijsbaan of 173 richting Weert. Deze stoppen op de Leenderweg voor het gebouw van Compu’Train (bij het kruispunt met de Kerstrooslaan en de Koreanderstraat). De ingang is rechts om de hoek.

Per auto

Vanuit Utrecht, ’s-Hertogenbosch, Tilburg

U volgt de A2 richting Maastricht, Venlo. Op Eindhoven RANDWEG gaat u na afslag 29 Eindhoven Airport over op de linkerbaan voor afrit 30. Bij afrit 30 gaat u rechtdoor richting Centrum. U gaat daarna rechts Eindhoven RING Gestel en Stratum. U bevindt zich nu op de Beukenlaan. Deze gaat over in de Keijser Karel V Singel, Boutenslaan en daarna in de Piuslaan. Na circa 4 km Eindhoven RING gaat u rechtsaf richting Maastricht, Venlo. Dit is de Leenderweg waar u na circa 500 meter bij het eerste verkeerslicht rechtsaf gaat. Dit is de Kerstrooslaan.

Vanuit Arnhem, Nijmegen

In het verlengde van de A50 komt u op de J.F. Kennedylaan. U gaat over op Eindhoven RING linksaf richting Tongelre, Helmond. U bevindt zich nu op de Onze Lieve Vrouwestraat. Deze gaat over in de Insulindelaan, Jeroen Boschlaan en daarna in de Piuslaan. Na circa 4,5 km Eindhoven RING gaat u linksaf richting Maastricht, Venlo. Dit is de Leenderweg waar u na circa 500 meter bij het eerste verkeerslicht rechtsaf gaat. Dit is de Kerstrooslaan.

Vanuit Helmond

Volg de A270/N270 tot rotonde ‘De Berenkuil’ en ga over op Eindhoven RING richting A2, A67 en Maastricht. U bevindt zich nu op de Insulindelaan. Deze gaat over in de Jeroen Boschlaan en daarna in de Piuslaan. Na circa 2,9 km Eindhoven RING gaat u linksaf richting Maastricht, Venlo. Dit is de Leenderweg waar u na circa 500 meter bij het eerste verkeerslicht rechtsaf gaat. Dit is de Kerstrooslaan.

Vanuit Maastricht, Venlo

U volgt de A2/A67 tot knooppunt Leenderheide. U neemt de rechtse rijbanen richting Centrum, Tongelre. Na circa 500 meter komt u bij een rotonde (‘de Fontein’), hier gaat u rechtdoor. Dit is de Leenderweg. Na 300 meter bij de eerste verkeerslichten linksaf. Dit is de Kerstrooslaan.


Grotere kaart weergevenGrotere kaart weergeven

Op deze Learnit website vind u de overige locaties in Eindhoven.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren