Accountmanager Zuid-Holland

Sector: Administratie / Algemeen
Niveau:
Plaats: Helmond
Solliciteer

Beschrijving

Kimmenade Nederland is wegens uitbreiding van het werkgebied en realisatie van de strategische doelstellingen op zoek naar een Accountmanager Zuid-Holland (m/v) die zich richt op fabriekshallen, kantoorgebouwen en instellingen.

Bedrijfsprofiel
Kimmenade Nederland is onderdeel van de Kimmenade Groep (ca. 75 FTE) dat een vestiging in Nederland en Belgi? heeft en een jaaromzet van ca. 11,5 miljoen euro. Het bedrijf is opgericht in 1905 en heeft zich ontwikkeld tot een full service organisatie voor daken en gevels in zowel de renovatie als nieuwbouw. Men ontwikkelt, produceert en verwerkt hoogwaardige producten voor de afdichting en bescherming van gebouwen en betonconstructies met een 100% waterproof garantie. Haar klanten bevinden zich voornamelijk in de industri?le sector naast gezondheidszorg, scholen en universiteiten. E?n van de belangrijkste producten is Novapren? (www.kimmenade.com), dat door middel van koude spuittechniek een naadloze dakbedekking oplevert. De producten van Kimmenade onderscheiden zich door kwaliteit, betrouwbaarheid en een lange levensduur.?

De functie
Als verkoopadviseur vorm je de spil tussen de klant en het bedrijf en ben je verantwoordelijk voor acquisitie, relatiebeheer, contractmanagement en kwaliteit & service voor bestaande en nieuwe klanten in een eigen rayon, te weten Zuid-Holland. Je werkt zelfstandig en pro actief, bent voortdurend op zoek naar nieuwe kansen in de markt en je bepaalt samen met de commercieel directeur de optimale benaderingswijze voor klanten en proposities. Vooraf gestelde targets worden behaald op een goed georganiseerde werkwijze en door een goede samenwerking met het acquisitieteam dat zorgt voor leads en afspraken. Daarnaast werk je samen met de verkoop binnendienst bij de totstandkoming van opdrachten en met projectmanagement voor de uitvoering en service & onderhoud. Met enthousiasme, professionaliteit en gedrevenheid stel je de klant centraal en ben je in staat goede prestaties te leveren.

Voor een nader overeen te komen inwerkperiode ben je ondersteunend aan de andere verkooprayons en bij gebleken geschiktheid wordt je eindverantwoordelijk voor het rayon Zuid-Holland.

Plaats in de organisatie
De verkoopadviseur rapporteert aan de commercieel directeur en werkt intern samen met het acquisitieteam, de verkoop binnendienst en projectmanagement.

Functie-inhoud
Acquisitie, relatiebeheer, contractmanagement en kwaliteit & service voor bestaande en nieuwe klanten
Mede bepalen van de marktstrategie in het eigen rayon en deze ten uitvoer brengen
Volgen van product-, klant- ?en marktontwikkelingen en deze vertalen naar concrete acties en verbetervoorstellen
Vastleggen benodigde klant- en verkoopinformatie en periodieke rapportage aan de commercieel directeur
Deelname aan periodiek verkoopoverleg en personeelsvergaderingen


Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren