Sr. (ERP) Application Consultant Microsoft AX bij Edan voor geheel Nederland

Sector: Consultancy
Niveau:
Plaats: Helmond
Solliciteer

Beschrijving

Edan Business Solutions (d? top speler in de Benelux als het gaat om complexe ERP, CRM en Navision implementaties), zoekt voor haar Nederlandse vestiging in Helmond een Microsoft Dynamics AX – Senior Application Consultant voor de vertaling van functionele specificaties naar business analyse en modelering binnen AX trajecten.

Als Senior Application Consultant maak je onderdeel uit van een implementatie projectteam. Dit team bestaat uit een business architect, business consultants en een projectmanager. Je bent primair verantwoordelijk voor het analyseren, modelleren en documenteren van bestaande en geplande bedrijfsprocessen en bedrijfsinzichten. Je volgt hierbij de Edan Sure Value en Best Practice methodologie die we je uiteraard in ons inwerktraject aanleren.

Binnen een implementatietraject analyseer je de bedrijfsprocessen (of delen daarvan) van de opdrachtgever en kom je aan de hand van deze analyse tot een diep inzicht van de huidige procedures bij de klant. Van hieruit kan je de processen documenteren en eventuele verbeteringen identificeren. Binnen deze analysefase werk je nauw samen met de Lead Application Consultant en de Lead Development Consultant. Vervolgens verzorg je de configuratie en richt je AX zo in dat bij de implementatie is voorzien dat de nodige aanpassingen in de standaard applicatie zijn verzekerd. Uiteraard zorg je hierbij dat de borging naar de klant specifieke procedures en processen zijn gegarandeerd. Anders gezegd: Je verzekert de volledige “flow" (Analyse-Design-Development) in de realisatie en acceptatie van het Fit/Gap ontwerp!

Daarnaast verzorg je trainingen en begeleiding van de users bij de klant rond het succesvol gebruik en onderhoud van de applicatie en draag je zorg voor de rapportering (richting de klant) tijdens de analyse -en ontwerpfase. Tenslotte ben je mede verantwoordelijk voor het configureren en aanpassen van de voorgestelde applicatie.
?


Terug naar overzicht

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren